1-9 юни   В парка на Военната академия за девети път ще

...
1-9 юни
 
В парка на Военната академия за девети път ще
Коментари Харесай

За девети път "София моно" в парка

1-9 юни

 

В парка на Военната академия за девети път ще гледаме камерен спектакъл под намерено небе. В тазгодишното издание ще бъдат показани моноспектаклите на Йоана Буковска, Захари Бахаров, Мариус Куркински, Камен Донев и др. 

Началото е с  " Променяне " - първия моноспектакъл на Йоана Буковска-Давидова, драматизация по книгата " Промяна " на Лив Улман. На 3-и откритата сцена ще одобри " Чамкория " по романа на Милен Русков и под режисурата на Явор Гърдев, а на 5 юни - " Черното пиле " на Мариус Куркински по разкази на Хайтов. На 7-и и 8-и Камен Донев ще показа бестселърите си " Възгледите на един преподавател за националното творчество " и " За националната култура ". На 4 юни пък ще бъде прожектиран неговият спорно признат дебютен филм " Уют ". 

Не всичко на сцената ще бъде " моно " - двойката в театъра и в живота Деян Донков и Радина Кърджилова ще гледаме в " Любовникът " на Харолд Пинтър, а Мариан Бачев и Александър Кадиев сплотяват гений в комедията " Аз, досадникът ". 

В последната вечер, 9 юни, е софийската премиера на " Сън в лятна нощ " на Казанлъшкия спектакъл. Представлението се играе без сцена, напълно към публиката.

Вечерните спектакли стартират в 21 ч. Билети на цени от 10 до 40 лева се продават в мрежата на " Тикетпортал ", касите на НДК и " Арена Армеец ", а тази година " София моно " ще включва и богата детска стратегия. Събитията в нея са с начален час 13.30 и с вход свободен. 
 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР